Dördüncü kez anne olan Esra Albayrak’a sosyal medyadan çirkin saldırı

Son Güncellenme Tarihi: Temmuz 1, 2020 / 07:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak dördüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Haberi eşi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medyadan duyurdu. Çoğunluğu tebrik olmak üzere paylaşıma hakaret ve taciz içeren çirkin yanıtlar da geldi. Her kesimden büyük tepki gören bu tacizler üzerine paylaşımı yapanlardan birisi gözaltına alındı.
Demirtaş ve Kaftancıoğlu’ndan Albayrak’a destek
Kısa süre önce kendisi de benzer tacizlerle karşılaşan Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, Esra Albayrak’a yönelik çirkin paylaşımları sosyal medyadan kınadı, “Kadınlara yönelik bu saldırganlığa karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz” çağrısı yaptı.
Başak Demirtaş paylaşımında “Esra Hanım’ın yeni çocuğunun doğumunu da tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün. Demokrasinin ve barışın olduğu bir ülkede yaşasın” ifadelerine de yer verdi.
CHP’nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Esra Albayrak’a yönelik sosyal medyadaki saldırıları kınayan isimler arasındaydı. Kaftancıoğlu “”Esra Albayrak’ın kendisine ve yeni doğmuş evladına sağlık ve mutluluk dilerken kendisine yapılan aşağılık saldırı karşısında dayanışma duygularımı iletiyorum. Kadına karşı yapılan saldırılarda tüm kadınları yan yana bulacaksınız!” dedi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top