Dostlarla birlikte iktidar

Dostlarla birlikte iktidar
CHP lideri Kılıçdaroğlu, “İlk seçimlerde dostlarımızla birlikte iktidar olacağız ve Türkiye’yi bugün içinde bulunduğu buhrandan çıkaracağız. Söz veriyorum en geç beş yıl içinde Türkiye, bölgesinde kavganın olmadığı...

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “İlk seçimlerde dostlarımızla birlikte iktidar olacağız ve Türkiye’yi bugün içinde bulunduğu buhrandan çıkaracağız. Söz veriyorum en geç beş yıl içinde Türkiye, bölgesinde kavganın olmadığı bir Türkiye inşa edeceğiz.” diye konuştu.
ANITKABİR’E ZİYARET
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkan Yardımcıları, Parti Meclisi üyeleri ve milletvekillerinden oluşan heyet, partinin 97’nci Kuruluş Yıl Dönümünde Anıtkabir’i ziyaret ederek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.
CHP’NİN YAPTIKLARINI TARİHLERİYLE ANLATTI
Ziyaret sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, iktidara geleceğiz mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaman zaman dillendirdiği “CHP’nin tarihinde bir dikili ağacı yok, bir çivi bile çakmadı” şeklindeki açıklamalarına yanıt veren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, demiryollarından fabrikalara kadar yatırımlardan örnekler vererek, “CHP o kadar acımasızca eleştirilmiştir ki anlamakta zorluk çekiyorum. ‘CHP’nin dikili ağacı yok’ dediler. Tüm bunlar neyle yapıldı? İnsanda biraz vicdan olur. ‘İsmet Paşa asker kaçağı’ dediler. Ve binlerce kişi buna inanmıştır Bütün ömrü savaş meydanlarda geçen bir kişi nasıl asker kaçağı olabilir? Geniş kitleler sorgulamamışlardır bile…”
TÜRKİYE’Yİ NASIL KURTARACAĞINI ANLAT
“Gün gün bütün Cumhuriyet Halk Partilileri takip ediyoruz Günün 24 saati her belediye başkanımız olağanüstü uygulamalar yapıyor. Evet çalışacağız. Kararlılıkla çalışacağız. Bir ekonomik buhranının içindeyiz. Erdoğan’a yaptığım çağrıyı yineliyorum; Türkiye’yi bu buhrandan nasıl kurtaracağını çık madde madde anlat. En geç beş yıl içinde Türkiye bölgesinde kavga olmadığı üretimin dik noktasına ulaştığı, işsizliğin büyük ölçüde önlendiği bir Türkiye’nin sözünü veriyorum.”
‘İLK SEÇİMLERDE İKTİDAR OLACAĞIZ’
“İlk seçimlerde dostlarımızla birlikte iktidar olacağız ve Türkiye’yi bugün içinde bulunduğu buhrandan çıkaracağız. Söz veriyorum en geç beş yıl içinde Türkiye, bölgesinde kavganın olmadığı, huzurun olduğu, işbirliğinin olduğu, üretimin pik noktasına ulaştığı, işsizliğin büyük ölçüde önlendiği ve herkesin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne saygı duyduğu bir Türkiye inşa edeceğiz. Bunun sözünü veriyorum. 97. yılımız hayırlı olsun.”