DRAGOMİR GALATASARAY’IN GÜNDEMİNDE

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 25, 2020 / 03:01

Galatasaray, Perugia forması giyen 21 yaşındaki Rumen futbolcu Vlad Dragomir’in peşinde. Genç oyuncuyu aynı zamanda Benfica da izliyor.
Perugia kulübüne yakın bir haber ajansı, daha önce Arsenal genç takımında oynayan 21 yaşındaki Rumen futbolcu Vlad Dragomir’in Belhanda’nın yerine düşünüldüğünü yazdı. Rumen basınında ise Vlad Dragomir’in Galatasaray ve Benfica tarafından istenmesi manşet oldu. Romanya genç milli takımında da oynayan Vlad Dragomir’i Galatasaray dışında İtalya’dan isteyen başka kulüplerin de olduğu öğrenildi.
21 yaşındaki Vlad Dragomir’i takip eden kulüpler arasında Benfica, Genoa, Udinese, Sampdoria, Empoli ve Cagliari de olduğu öğrenildi. Perugia’nin ise oyuncu için 3 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.
21 yaşındaki Romanyalı Vlad Dragomir, Poli Timisoara kulübünde oynadıktan sonra 2016’da Arsenal genç takımına transfer oldu. 2018’de Perugia’ya transfer olan Vlad Dragomir orta saha ve forvet arkası bölgelerinde forma giyerken bu sezon ligde 17 maçta 3 asist yaptı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top