DÜNYACA ÜNLÜ HAKEM ALEMDE YAKALANDI

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 1, 2020 / 05:12

Ünlü Sloven hakem Slavko Vincic, Bosna Hersek’te katıldığı bir partiyi basan polis tarafından gözaltına alındı. Sorgusunun ardından serbest bırakılan Slavko Vincic’in katıldığı partinin, fuhuş ve uyuşturucu çetesi lideri Tijana Maksimovic tarafından düzenlendiği öğrenildi.
Şampiyonlar Ligi’nde maçlar yöneten FIFA kokartlı ünlü Sloven hakem Slavko Vincic, Bosna Hersek’in Sırp kantonunda yer alan Bijeljina şehrinde düzenlenen bir operasyon sonrası kendisini karakolda buldu. Slovenya’da yayınlanan Vecer gazetesinde yer alan habere göre fuhuş, uyuşturucu ve insan ticareti suçlarından uzun zamandır aranan Tijana Maksimovic’in evinde düzenlediği partiyi basan polis, aralarında Slavko Vincic’in de bulunduğu 40’a yakın kişiyi gözaltına aldı.
Evde yapılan aramada birçok yasa dışı silah, kurşun geçirmez yelekler, yüklüce nakit ve yüksek miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Slavko Vincic, polise verdiği ifadede çete ile ilgisi olmadığını, partide yanlışlıkla yer aldığını söyledi. Bir iş yemeğinin ardından kendisinin partiye davet edildiğini belirten Slavko Vincic, partiye gittiğinde neler olduğunu bilmediğini söyledi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top