Dünyaca ünlü isimler İş Sanat’ta

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 19, 2023 / 12:27

Dünyaca ünlü isimleri ve toplulukları sahnesinde ağırlayan İş Sanat, Şubat ayında da Tallinn Oda Orkestrası’ndan Adamo’ya, Cemal Süreya şiirlerinden Robot Pinokyo oyununa her yaşa ve zevke hitap eden bir programla seyircilerini selamlıyor.

Grammy ödülllü Estonyalı orkestra şefi Tõnu Kaljuste yönetimindeki Tallinn Oda Orkestrası, 8 Şubat Çarşamba, 20.30’da İş Kuleleri Salonu’nda dinleyicilerle bir araya gelecek. Yaşayan en önemli bestecilerden Arvo Pärt’ın eserlerini seslendirecek orkestra, kuruldukları yıl bestecinin “Te Deum” başlıklı eserini kaydettikleri albüm ile klasik müzik dünyasının saygın toplulukları arasına girmeyi başardı.

Ünlü caz kontrbasçı Renaud Garcia-Fons’un son projesi Tellerin Nefesi, 22 Şubat Çarşamba, 20.30’da, İş Kuleleri Salonu’nda dinleyicileri caz ve gelenekselin buluştuğu müzik yolculuğuna davet ediyor.



Fons’un Serkan Halili (kanun) ve Derya Türkan (klasik kemençe) ile bir araya gelerek oluşturduğu Tellerin Nefesi, geleneksel Türk müziği motiflerinin yanı sıra flamenko müziğinin etkilerini de içinde barındırıyor. Konserde Serkan Halili ve Derya Türkan yanında, gitarist Kiko Ruiz ile Florent Brannens (keman), Amandine Ley (keman), Aurelia Souvignet (viyola) ve Nicolas Saint-Yves (cello) yer alıyor.

Şarkılarıyla dünya çapında 100 milyonu aşkın albüm satışı elde eden Salvatore Adamo uzun bir aradan sonra seyircisiyle İş Sanat’ta buluşuyor. Her Yerde Kar Var, Karlar Düşer, Komşu Kızı gibi sözleri Türkçe’ye çevrilen unutulmaz şarkıların orijinallerinin sahibi Adamo’nun “Tombe la Neige” şarkısı dünyanın çeşitli ülkelerinde sayısı beş yüzü geçen şarkıcı tarafından yeniden seslendirildi. Salvatore Adamo konseri 10 Şubat Cuma, 20.30’da, İş Kuleleri Salonu’nda gerçekleşecek.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top