‘DÜNYADA AMPUTE FUTBOL TÜRKİYE’DEN SORULUR’

‘DÜNYADA AMPUTE FUTBOL TÜRKİYE’DEN SORULUR’
Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olmak istediklerini belirterek, "En büyük hedefim Ampute Futbol Dünya Kupası'nın Türkiye'de...

Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olmak istediklerini belirterek, "En büyük hedefim Ampute Futbol Dünya Kupası'nın Türkiye'de yapılmasını sağlamak ve burada şampiyon olmak." dedi.
Osman Çakmak, futbolcuyken kazandığı Avrupa şampiyonluğunu teknik direktör olarak da elde etmek için Denizlispor tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun ile birlikte idmanlara çıkıyor.
'Dünyada ampute futbol Türkiye'den sorulur' benim sloganımdır diyen Çakmak, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bu süreçte Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun hocanın bizlere çok büyük desteği oldu. Tecrübelerini bize aktardı. Kendisine katkılarında ötürü teşekkür ederim. Daha başarılı olmak için ampute futboluna bir sistem getirmeye çalışıyorum. Başarının tesadüf olmadığını ispatlamak istiyorum. Teknik direktör olarak Ampute Futbol Milli Takımı'nın başında ilk olarak Avrupa Şampiyonluğunu tatmak istiyorum.”