Dursun Özbek: “TÜNELİN UCUNDAKİ IŞIĞI GÖRÜYORUZ”

Dursun Özbek: “TÜNELİN UCUNDAKİ IŞIĞI GÖRÜYORUZ”
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gerçekleştirecekleri projelerle sarı-kırmızılı kulübü mali bağımsızlığa kavuşturarak gelecek 25-30 yılı dizayn edecek gelir sağlayacaklarını söyledi.Kulübün mali durumuna değinen...

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gerçekleştirecekleri projelerle sarı-kırmızılı kulübü mali bağımsızlığa kavuşturarak gelecek 25-30 yılı dizayn edecek gelir sağlayacaklarını söyledi.

Kulübün mali durumuna değinen Dursun Özbek, "Kulübümüz, faaliyetlerinden dolayı zarar etmeyi sürdürmektedir ama tünelin ucundaki ışığı görüyoruz. Yakında kulübümüz bu buhranlı süreçten ve yükten kurtulmuş bir şekilde karşınıza çıkaracağıma inanıyorum." diye konuştu.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, geçen seneki seçim döneminde Türkiye Bankalar Birliği (TBB) anlaşmasından çıkmayı vaat ettiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:
"Hedefimiz, TBB anlaşmasından en uygun zamanda ve kulübümüz için en faydalı olacak şekilde çıkmak. Şu an var olan koşullarda çıkma amacında değiliz. Yani, 'Yarın çıkacağız.' demiyorum. Florya projesinden elde edeceğimiz geliri, bankada en uygun zaman ve koşullarda sadece bu amaç için kullanmak için bloke edeceğiz. Bu kulübün geleceğini bu gelirlerle oluşturacağız."