DURSUN ÖZBEK’TEN ALİ PALABIYIK’A TEPKİ

DURSUN ÖZBEK’TEN ALİ PALABIYIK’A TEPKİ
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın hakemi Ali Palabıyık’ın sergilediği yönetim nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) tepki gösterdi.Oyuncuları Sacha Boey’in...

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın hakemi Ali Palabıyık’ın sergilediği yönetim nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) tepki gösterdi.

Oyuncuları Sacha Boey’in ilk yarıda, Abdülkerim Bardakcı’nın ise son dakikalarda kırmızı kart gördüğü, 2-0 öne geçmelerine rağmen 2-2 beraberlikle ayrıldıkları maçla ilgili Özbek, “Herkes seyretti. Beklemediğimiz bir şey değildi. Böyle bir operasyonu, hakem tavrını bekliyorduk. İki haftadan beri Türk futbolundaki adaletin tecelli etmesi için her türlü kapıyı çaldık. Bizim çıkışımız ve söylemlerimiz sadece Galatasaray için değil. Türk futbolunda adaletin eksikliği her kulüp tarafından hissediliyor. Adaletin eksikliği giderek Türk futboluna zarar veriyor.” dedi.

Ali Palabıyık’ın geçmişte de Galatasaray aleyhine hatalı kararlar verdiğini ileri süren Özbek, “Bir hakem sahneye çıkıyor, Ali Palabıyık… Geçmişte Galatasaray ile ilgili nasıl bir hakem olduğu konusunda detaya girmeye gerek yok. Açıp baktığında herkes görür. Değerli federasyon, Merkez Hakem Kurulu, hakemler, Galatasaray’ın önünü böyle 2 kırmızı kartla kesemezsiniz. Ali Palabıyık görevini tam yapmadı. 3-5 tane daha kırmızı kart gösterip Galatasaray’ı hükmen mağlup etmesi gerekirdi.” diye konuştu.