Duygu Delen’in cenazesinde adalet istendi

Duygu Delen’in cenazesinde adalet istendi
Gaziantep’te Mehmet Kaplan’ın 4. kattaki evinden şüpheli şekilde düşerek ölen 17 yaşındaki Duygu Delen’in cenazesinde baba Bülent Delen, “Bir çocuğun ölümü bu şekilde kısa olmuyor. Lütfen adalet istiyorum” dedi. Ayrıca...

Gaziantep’te Mehmet Kaplan’ın 4. kattaki evinden şüpheli şekilde düşerek ölen 17 yaşındaki Duygu Delen’in cenazesinde baba Bülent Delen, “Bir çocuğun ölümü bu şekilde kısa olmuyor. Lütfen adalet istiyorum” dedi. Ayrıca Duygu’nun ön otopsi raporunda düşmeye bağlı lezyonların dışında geçmişe dair darp izlerinin de mevcut olduğu, Duygu’nun 6 ayrı yerinde darp ve boğuşma izlerinin bulunduğu tespit edildi. Gaziantep’te Mehmet Kaplan’ın Batıkent Mahallesi’ndeki evinin 4’üncü kat penceresinden şüpheli şekilde düşerek ölen 17 yaşındaki Duygu Delen toprağa verildi. Asri Mezarlık’ta düzenlenen cenaze töreninde Duygu Delen’in arkadaşları ve yakınları ‘Adalet istiyoruz” dedi. Cenaze töreninde konuşan baba Bülent Delen, “Adalet istiyorum. Bir çocuğun ölümü bu şekilde kısa olmuyor. Lütfen adalet istiyorum. Cumhurbaşkanıma yazı yazdım. Benim kızım bu tabutun içinde. Allah rızası için gereken yapılsın” diye konuştu.

‘BİRKAÇ KEZ VURDUM’

Çıkarıldığı mahkemece, ‘cinsel istismar ve kasten öldürme’ suçlamalarıyla tutuklanan Mehmet Kaplan’ın ifadesinde olay günü tartıştığı Duygu Delen’e ‘bir kaç kez’ vurduğunu söylediği öğrenildi.
Mehmet Kaplan’ın geçen yıl Ocak ayında otomobil ile 1 çocuk annesi Zeynep Berna Atay’a çarparak ölümüne neden olduğu öğrenildi. Ehliyeti olmayan Kaplan’ın kaza sonrası yapılan soruşturmada 2.10 promil alkollü olduğu belirlendi. Mehmet Kaplan bu davadan adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanıyordu.