EFSANE JOKEY EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

EFSANE JOKEY EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
İngiltere’nin yetiştirdiği en önemli jokeylerden biri olan Liam Treadwell’in hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. Evinde ölü bulunan Liam Treadwell’in hayatını neden kaybettiği henüz açıklık kazanmadı.West Mercia polisinin...

İngiltere’nin yetiştirdiği en önemli jokeylerden biri olan Liam Treadwell’in hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. Evinde ölü bulunan Liam Treadwell’in hayatını neden kaybettiği henüz açıklık kazanmadı.


West Mercia polisinin Liam Treadwell’in ölümü ile ilgili oluşturduğu raporda “Bu sabah erken saatlerde polis ekipleri, gelen ihbar üzerine gittikleri evde 30’lu yaşlarda bir erkek cesedi ile karşılaştı. Şahsın ölüm nedeni henüz belirlenemedi. Ancak olayın cinayet olduğuna dair bir bulguya rastlanmadı” denildi.


Kariyerinde 300’den fazla yarış kazanarak efsaneler arasına giren Liam Treadwell, 4 Nisan 2009’da Aintree Hipodromu’nda koşulan İngiltere’nin en büyük yarışı Grand Nation’da unutulmaz bir başarı kazanmıştı. 1’e 100 veren Mon Mome isimli atı süren Liam Treadwell, yarışı kazanarak tarihe geçecek bir zafer kazanmıştı.


Son yıllarda zor zamanlar geçiren Liam Treadwell’in intihar etmiş olabileceği şüphesi üzerinde duruluyor.