Efsanenin kızı hayatını kaybetti

Efsanenin kızı hayatını kaybetti
Rock and Roll’un efsanesi Elvis Presley ile oyuncu Priscilla Presley'in kızları Lisa Marie Presley, kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Annesi Priscilla Presley, 54 yaşındaki kızının ölümünü doğrulandı....

Rock and Roll’un efsanesi Elvis Presley ile oyuncu Priscilla Presley'in kızları Lisa Marie Presley, kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Annesi Priscilla Presley, 54 yaşındaki kızının ölümünü doğrulandı. Presley yaptığı açıklamada, “Güzel kızım Lisa Marie’nin aramızdan ayrıldığını üzüntüyle paylaşmak zorundayım. Tanıdığım en tutkulu, güçlü ve sevgi dolu kadındı” dedi.

Deadline’ın  haberine göre, Presley’in evinden sabah erken saatlerde evdeki birinin kalp krizi geçirdiğine dair bir telefon alındıktan sonra sağlık görevlileri giderek Presley’i stabilize etmek için tedavi uyguladı. Ardından da West Hills yakınlarındaki yerel bir hastaneye götürüldü.

Elvis Presley Enterprises’ın yöneticisi olan Lisa Marie Presley 8 Ocak’ta da babasının eski evinin önünde, arkadaşları ve ailesiyle rock ikonunun 88. doğum gününü kutlamıştı. Presley törende şunları söylemişti: “Teşekkürler. Seni özledim. Beni evimden çıkarabilecek tek kişinin sen olduğunu söyleyip duruyorum. Şaka yapmıyorum.”

Lisa Presley, annesi Priscilla Presley ile Elvis Presley’i canlandıran Austin Butler’ı desteklemek için salı gecesi yapılan Altın Küre Ödülleri’ne de katıldı.

Şarkıcı-söz yazarı olan Presley, babası 1977’de 42 yaşında öldüğünde henüz 9 yaşındaydı. Michael Jackson dışında Nicolas Cage, müzisyen Danny Keough ve müzik yapımcısı Michael Lockwood ile evlendi. Oğlu Benjamin Keough, 2020’de 27 yaşındayken intihar ederek öldü.

Presley, profesyonel kariyerine ve özel hayatının yanında yaptığı yardımlar ve destek olduğu hayır kurumlarıyla da tanınıyordu.