Ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatıyoruz

Ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatıyoruz
AK Parti Tekirdağ 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye ekonomi üzerinden saldırıldığını söyledi ve “Ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatıyoruz” dedi. “Önceliğimiz enflasyonu...

AK Parti Tekirdağ 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye ekonomi üzerinden saldırıldığını söyledi ve “Ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatıyoruz” dedi. “Önceliğimiz enflasyonu tek haneli rakamlara indirmek” diyen Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı ile Merkez Bankası’nın başındaki isimlerin değişmesini “ yeni dönem parametrelerimiz” olarak tanımladı. Bu parametrelerle piyasalarda olumlu hareketlenme olduğunu söyledi. Erdoğan ekonomide istikrar vurgusu yaparak, “yeni bir seferberlik başlatıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisi ile Türkiye’nin kaderinin bütünleştiği iddiasını yineledi ve “AK Parti kaybederse Türkiye siyasi ve mali boyunduruk altına girer” dedi.

Türkiye'de iki türlü siyaset anlayışı olduğunu ileri süren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birincisi milletin değerlerine husumet besleyen, yalan ve iftirayla siyaset yapan müflis anlayıştır. Bunun temsilcisi de CHP'dir. İkincisi ise rahmetli Menderes'ten Özal'a uzanan, bugün de bizim temsilcisi olduğumuz siyaset anlayışıdır." dedi.