Ekrem İmamoğlu Covid-19’a yakalandı

Ekrem İmamoğlu Covid-19’a yakalandı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testi pozitif çıktı. Hastanede tedavi altına alınan İmamoğlu'nun durumunun iyi olduğu bildirildi.İmamoğlu’nun virüse yakalanmasını ilk olarak İBB...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testi pozitif çıktı. Hastanede tedavi altına alınan İmamoğlu'nun durumunun iyi olduğu bildirildi.

İmamoğlu’nun virüse yakalanmasını ilk olarak İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından duyurdu. İmamoğlu’nun önceki günlerde Sağlık Bakanlığı’nın İstanbul’da artan Covid-19 vakaları için düzenlediği toplantıya davet edilmemesi tartışma yaratmıştı.

Ardından tedavi olduğu hastaneden videolu bir mesaj yayınlayan Ekrem İmamoğlu, “Çarşamba günü test olmuştum, negatif çıkmıştı. Dün akşam 9 sıralarında ateşim yükseldi. Bugün itibariyle testimin pozitif olduğu konusunda rapor oluştu. Şuan aslında iyiyim. Tüm vatandaşlarımızın dikkat etmesini istiyorum. İstanbul’da her şey çok güzel olamaya devam edecek” dedi.

DANIŞMANI DA KORONA

İmamoğlu'nun danışmanlığını yapan Yasin Karahan’ın da testi pozitif çıktı. Karahan, "Benim sevgili Başkanım Covid-19 yakalanmış ikimiz de aynı kaderi yaşıyoruz Allah acil şifalar versin Başkanıma" mesajını paylaştı.