Ekrem İmamoğlu'na “PKK'lı” diyen kişi polis tarafından gözaltına alındı

Ekrem İmamoğlu'na “PKK'lı” diyen kişi polis tarafından gözaltına alındı
İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu'na 2. tur seçimleri öncesinde Bayrampaşa'da pazar ziyareti yaptığı esnada "PPK''lılar gelmesin, PKK'yla olanları istemiyorum" diyerek tepki gösteren kişi gözaltını...

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu'na 2. tur seçimleri öncesinde Bayrampaşa'da pazar ziyareti yaptığı esnada "PPK''lılar gelmesin, PKK'yla olanları istemiyorum" diyerek tepki gösteren kişi gözaltını alındı.

Esnafın söyledikleri üzerine İBB Başkanı, "Sen terbiyesiz birisin, ahlaksız birisin" dedi. İmamoğlu esnafın sözlerinden rahatsız olunca şikayette bulundu. Esnaf, daha sonra İmamoğlu'nun şikayeti üzerine gözaltına alındı.

İmamoğlu Bayrampaşa'da halka seslendi: Onu dava edeceğim

"Sen kimsin birine terörist, PKK'lı diyeceksin? Pazar yeri ziyaretimizde bir esnaf bana direkt "sen PKK'lısın, PKK'lı istemiyorum" dedi. Sabırla uyardım. Israrla devam etti. Ben de "o zaman sen PKK'lısın demek ki" dedim. Bir terör örgütünün ismini anmaktan utanıyorum. Aldanmış zavallı. Onu aldatanlar esas günahkar. Ben toplumdan birisine ne dava açarım ne başka. Ama onu dava edeceğim. Sonuna kadar da hakkımı arayacağım. Ben ona ahlaksız terbiyesiz demişim. Ne diyeyim? Sen kim oluyorsun da bana terörist muamelesi yapacaksın? Benim asıl hesabım ona onu dedirtenlerle."