Elektriksiz son akşam gençler ziyaret etti

Elektriksiz son akşam gençler ziyaret etti
Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile bir grup genci önceki gece evinde misafir eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturasını dün sabah internet üzerinden ödedi.CHP’den yapılan bilgilendirmeye göre, faturasını ödeyen...

Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile bir grup genci önceki gece evinde misafir eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturasını dün sabah internet üzerinden ödedi.

CHP’den yapılan bilgilendirmeye göre, faturasını ödeyen Kılıçdaroğlu’nun dün sabah itibarıyla elektriği açıldı.

Kılıçdaroğlu’nun 21 Nisan’da evinin elektriği kesilmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Birimiz karanlıktaysak, hiçbirimiz aydınlıkta değiliz. Dün akşam gençler, Selvi Hanım ile beni ziyarete geldiler. Evimiz karanlıktı ama gençlerin enerjisi Türkiye’yi aydınlatacak gibi görünüyor. Birlikte aydınlığa kavuşturacağız bu ülkeyi” mesajıyla video paylaştı.

Videoda bir genç Kılıçdaroğlu’na “Kavga edeceğiz” sözlerini sordu. Kılıçdaroğlu bu soruya, ““Türkiye öyle bir noktaya geldi ki anayasa askıda, hukuk sistemi askıda, yargı siyasetin emrinde, adalet dediğiniz kavram neredeyse Türkiye’de yok oldu. O zaman bizim bütün bu haksızlıklara karşı direnmemiz gerekiyor. Yani kavga etmemiz gerekiyor. Beşli çeteler’, uyuşturucu baronları, bunlar toplumun kanının emen keneler gibi. Devletin en büyük işlerini adrese teslim ihale ediyorsanız, milyar dolarlar aktarıyorsanız… Dolayısıyla böyle bir tablo içerisinde, gençleri özellikle toplumun sorunlarına sahip çıkmaları gerekiyor” şeklinde yanıt verdi.