Eleştirmenlerin seçimleri belli oldu

Eleştirmenlerin seçimleri belli oldu
Bu yıl 28’incisi düzenlenen Eleştirmenlerin Seçimi (Critics’ Choice) Ödülleri dün gece Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Chelsea Handler’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede Michelle Pfeiffer, Covid-19’a...

Bu yıl 28’incisi düzenlenen Eleştirmenlerin Seçimi (Critics’ Choice) Ödülleri dün gece Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 

Chelsea Handler’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede Michelle Pfeiffer, Covid-19’a yakalandığı için törene katılamayan Jeff Bridges adına Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü kabul etti. 

Eleştirmenlerin Seçimi Derneği, her yıl toplumsal cinsiyet eşitliğini savunan, karakterleri özgünlükle canlandıran, klişelere meydan okuyan ve sınırları zorlayan bir kadını SeeHer Ödülü ile onurlandırıyor. Bu yıl SeeHer Ödülü Janelle Monáe’ye verildi. Covid-19 nedeniyle törene katılamayan Monáe yerine ödülü Kate Hudson aldı. 



Critics’ Choice’ta bu yıl ‘Everything Everywhere All at Once’ En İyi Film Ödülü’ne layık görülürken, ‹Abbott Elementary’ komedi dalında, ‹Better Call Saul’ da drama dalında En İyi Dizi seçildi.

En İyi Erkek Oyuncu “The Whale”deki rolü ile Brendan Fraser, En iyi Kadın Oyuncu Ödülü de “Tár”daki rolü ile Cate Blanchett’ oldu.

Daniel Kwan ve Daniel Scheinert, “Everything Everywhere All at Once” ile en iyi yönetmen ödülünü kazandı.