EMEP’ten milletvekili seçiminde birlik çağrısı

EMEP’ten milletvekili seçiminde birlik çağrısı
Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, 16 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Emek ve Özgürlük İttifakı toplantısı öncesinde yaptığı çağrıda, “Parlamento seçimlerinde Emek ve Özgürlük İttifakı’nı oluşturan...

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, 16 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Emek ve Özgürlük İttifakı toplantısı öncesinde yaptığı çağrıda, “Parlamento seçimlerinde Emek ve Özgürlük İttifakı’nı oluşturan partiler ile Sosyalist Güç Birliği’ni oluşturan partiler oy pusulasında yan yana ve kendi amblemleriyle durmalıdır! Bu çağrı aynı zamanda diğer tüm devrimci demokratik parti ve yapılaradır,” dedi.

Kendilerine sık sık, “Peki ne yapacağız, bu seçimlere nasıl gireceğiz?” sorularının sorulduğunu anlatan Akdeniz, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, “Tek adam yönetimine karşı tüm halk güçleri tek bir aday etrafında toplanmalı ve tek adamı gönderecek bir sonuçla hareket etmeli,” ifadelerini kullandı. Akdeniz, milletvekili seçimleri için Cumhur ve Millet ittifakları dışında kalan tüm devrimci parti ve kurumlara “üçüncü blok” çağrısında bulundu.