EMRECAN UZUNHAN: “BEŞİKTAŞ TARAFTARINI GURURLANDIRACAĞIM”

EMRECAN UZUNHAN: “BEŞİKTAŞ TARAFTARINI GURURLANDIRACAĞIM”
Beşiktaş'ın İstanbulspor'dan kadrosuna kattığı Emrecan Uzunhan, transfer sürecinin kendisi için çok stresli geçtiğini ve siyah-beyazlı ekibin teklifini duyduktan sonra başka takımlarla ilgilenmediğini söyledi.Siyah-beyazlı...

Beşiktaş'ın İstanbulspor'dan kadrosuna kattığı Emrecan Uzunhan, transfer sürecinin kendisi için çok stresli geçtiğini ve siyah-beyazlı ekibin teklifini duyduktan sonra başka takımlarla ilgilenmediğini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın İspanya kampında soruları cevaplayan 21 yaşındaki oyuncu, "Böyle büyük bir kulüp sizi istediğinde tabii ki o takıma katılmak istiyorsunuz. Transfer sürecinde hayatımın en stresli dönemini geçirdim diyebilirim. Uykularımın kaçtığı oluyordu" dedi.

Sosyal medyada gördüğü bazı olumsuz şeylerin zaman zaman moralini bozduğunu aktaran genç oyuncu, "Çünkü buraya gelmek, burada oynamak çok farklı bir duygu. Bu şansa erişebilmek herkese nasip olmuyor. Bana nasip oldu. O yüzden çok mutluyum. Biraz stresli oldu ama bu durum buraya gelmenin anlamını daha değerli kıldı benim için. Son 1 ayda kafamı yastığa koyduğumda hayalini kurduğum tek şey buydu diyebilirim. Çünkü çok büyük bir atmosfer. Daha önce Vodafone Park'ta çok maç izledim. Küçükken stada gittiğimde, 'Burada oynayabilir miyim?' diyordum. Nihayet o fırsata erişebildim. Umarım taraftarlarımızın karşısında oynayıp, onları gururlandıracağım." ifadelerini kullandı.