EN KARLI KANARYA

EN KARLI KANARYA
Giresunspor’u konuk eden Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu ve Mesut Özil’in attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada hata yapmayan Vitor Pereira yönetimindeki Kanarya,...

Giresunspor’u konuk eden Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu ve Mesut Özil’in attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada hata yapmayan Vitor Pereira yönetimindeki Kanarya, 13 puanla 4. sıraya yerleşti. Giresunspor’un Doukara ile bulduğu gol ise puan için yeterli olmadı. Balde ile bir de penaltıdan yararlanamayan Karadeniz ekibi, 1 puanla 19. sırada kaldı.
3.dakikada Fenerbahçe’nin ilk atağı golle sonuçlandı. Osayi’nin pasında sağ kanatta topla buluşan Rossi, arka direğe ortasını yaptı. Giresunspor savunmasının unuttuğu Ferdi, yaptığı tek vuruşla topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe öne geçti.
40.dakikada Giresunspor penaltı kazandı. Sağdan ceza sahasına giren ve Szalai’den sıyrılan Diabate’nin ortasında meşin yuvarlak Mert Hakan Yandaş’ın koluna çarpınca hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi.
Penaltı noktasına gelen Balde’nin yaptığı vuruşta top direkten oyun alanına döndü.
63.dakikada Berisha, Mesut Özil’e pasını aktardı. Yıldız futbolcu, topu kontrol edip düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
85.dakikada Erol Can’ın pasında sol çaprazda topla buluşan Doukara, sağ ayağıyla uzak köşeye doğru sert bir vuruş yaparak topu ağlara yolladı. Senegal asıllı Fransız forvet, Karadeniz ekibinin bu sezonki ilk golünü kaydetti: 2-1