Erden Timur: “BİZ BU KURGUYU BOZARIZ”

Son Güncellenme Tarihi: Ekim 21, 2022 / 13:09

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erden Timur, basın toplantısı düzenledi… Timur sert açıklamalarda bulunurken Galatasaray’a karşı bir kurgu olduğunu ve bu kurguyu bozacaklarını ifade etti.

Timur şöyle konuştu:
“Fenerbahçe’nin 4 defa lehine, 1 defa aleyhine karar verilmiş. Galatasaray için VAR söz konusu değil.”

“Bu bir kurgu ve biz bu kurguyu bozar, yapanın da başına yıkarız.”

“Atamalar yapay mı değil mi bilemiyoruz. Ancak kimse bizim aklımızla alay etmesin. Bu atamaların çok bariz bir sebeple yapıldığı ortada.”

“Maçlarımızın büyük kısmı iki VAR hakemine verilmiş. Alper Ulusoy’u zaten biliyorsunuz. Malum sadece bize 6 saniye kuralını uygulayan… Bu iki isim görevlerini o kadar iyi yapmışlar ki, sürekli bizim maçlarımıza atanmışlar.”

“Geçen sene Rizespor maçımızı yöneten ve o maçtan sonra hakemliği bitme noktasına gelmiş Ali Palabıyık, yine maçımıza atanıyor. Bunun psikolojik etkisinin farkındayız.”

“Bir hakem nasıl Galatasaray’ın maçında karşı takımın formasını giyip maça gidebilir? Mete Kalkavan da travmalı hakemlerden biri. Hadi yaptı diyelim, nasıl soruşturma açılmaz?”

“VAR’la ilgili konularda uluslararası bir derste bilinen bir metafor varmış. Hakem VAR’a çağırıldığında pozisyonu izleyince, karnına yumruk yemiş gibi olmalıymış. Bizler de taraftar olarak ekran karşısında sürekli yumruğu yemiş gibi hissediyoruz.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top