Erdoğan, “AK Parti’yi kapatacaklarmış” dedi CHP’ye yüklendi

Erdoğan, “AK Parti’yi kapatacaklarmış” dedi CHP’ye yüklendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane'de yapımı biten meydan açılış töreninde, "Ne diyorlar? ‘İktidara gelirsek AK Parti'yi kapatacağız’ diyorlar. ‘AK Parti ile çalışan memurları işten atacağız’ diyorlar....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane'de yapımı biten meydan açılış töreninde, "Ne diyorlar? ‘İktidara gelirsek AK Parti'yi kapatacağız’ diyorlar. ‘AK Parti ile çalışan memurları işten atacağız’ diyorlar. ‘AK Parti ile iş yapanların mallarına el koyacağız’ diyorlar. Bunun gibi pek çok zırvayı dillerine doluyorlar" dedi.

Erdoğan'ın hedefinde ana muhalefet vardı. Erdoğan, “Tabi biz bunları tek partili diktatörlükten biliriz. Biz bunları bakanları alçakça darağacına göndermelerinden biliriz. Biz bunları her cuntanın içinde veya arkasında yer almasından biliriz. Biz bunları yıllarca milletimize inancından ve kültüründen özellikle kız evlatlarımıza başörtüsünden dolayı yaşattıkları eziyetlerden biliriz. Biz bunları kendi partileri içindeki taciz, tecavüz ve hırsızlıklara kör, sağır, dilsiz kesilmelerinden biliriz.” ifadelerini kullandı.