Erdoğan: Bir de utanmadan sıkılmadan diyorlar ki, ‘İşsizlik var’ Ne işsizliği ya!

Erdoğan: Bir de utanmadan sıkılmadan diyorlar ki, ‘İşsizlik var’ Ne işsizliği ya!
Kütahya’da toplu açılış töreninde konuşan AKP lideri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan açılışını gerçekleştireceği bir fabrikada 1.500 kişinin çalıştığını ve sayının daha da artacağını söyledi, “Allah’ın izniyle...

Kütahya’da toplu açılış töreninde konuşan AKP lideri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan açılışını gerçekleştireceği bir fabrikada 1.500 kişinin çalıştığını ve sayının daha da artacağını söyledi, “Allah’ın izniyle Kütahya’da istihdam sorunu yok. Bir de utanmadan sıkılmadan diyorlar ki, ‘İşsizlik var.’ Ne işsizliği ya? Yeter ki iş istesin vatandaş, iş. İş çok ama ne diyor, ‘Benim istediğim gibi iş yok’” dedi.

Erdoğan, 30 Ağustos 1922 Büyük Zafer’in 100. yılından bahsederken de sözü, yaşanan ekonomik krize getirdi. Daha önce “Ne yaptığımızı iyi biliyoruz. 6 ay sonra bambaşka Türkiye olacak” derken, son birkaç aydır yaptığı gibi “sabır” istedi, yılbaşı sonrasını işaret etti:

“Sabreden kimse zafere ulaşır. Milli Mücadele’yi kazanan milletimiz cumhuriyetin kuruluşunun ardından hayal ettiği müreffeh Türkiye’ye ulaşmak için epeyce beklemek zorunda kalmıştır. Yılbaşından sonra aldığımız tedbirlerin, uyguladığımız politikaların vatandaşlarımızın günlük hayatlarındaki olumlu yansımalarını daha iyi göreceğiz. Biraz sabır istiyoruz…”