“ERDOĞAN BİR KAMYON DOLUSU AHMAĞIN ELİNDE OYUNCAK”

“ERDOĞAN BİR KAMYON DOLUSU AHMAĞIN ELİNDE OYUNCAK”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki hapis ve siyaset yasağı kararından sonra Saraçhane’ye gitmesinin nedenini, “Bundan 20 sene önce yaşadığı haksızlık...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki hapis ve siyaset yasağı kararından sonra Saraçhane’ye gitmesinin nedenini, “Bundan 20 sene önce yaşadığı haksızlık karşısında, nasıl Sayın Erdoğan’ın yanına koştuysam, bu sefer de, Ekrem kardeşimin yanına koştum. Bundan 20 sene önce, nasıl Emine Hanım’ın yanına koştuysam, bu defa da Dilek kızımın yanına koştum” sözleriyle açıkladı. İktidarın seçimle alamadıkları ve alamayacağı İstanbul’u, yargı yoluyla alma hesabı yaptığını savunan Akşener, “Kadınlara sürtük demeni, suç sayılmadığı bu ülkede, İçişleri Bakanı’nın ‘ahmak’ sözünü iade etmek, suç sayıldı” görüşünü dile getirdi. İmamoğlu hakkındaki kararı “Planlı ve programlı bir şekilde, siparişle çıkartılan, absürt bir ceza kararı” diye nitelendiren Akşener, “Bu karar, Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim gündemidir” görüşünü dile getirdi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Akşener, iktidar kanadından gelen “Akşener komplo kurdu” söylemlerine şu sözlerle yanıt verdi: “Sayın Erdoğan'a harbiden çok acıyorum. Bu kadar ahmaklar sürüsünü yanına nasıl topladı. Silsile halinde… Sayın Erdoğan diyor ki 'Yargı doğru bir iş yaptı' Bakanımsı troller, milletvekilimsi troller, akademisyenimsi troller ve gazetecimsi troller 'Hayır, operasyonu Meral Akşener' yaptı. Sen neymişsin be Meral Akşener. Aramışım taramışım hakim değiştirmişim, harika! Sonra hapis cezası verdirmişim, sonrası hiç… Erdoğan'ın her şeyi kendim yapayım diye bütün sistemin içine tükürüldü, geldiğimiz noktada bir kamyon dolusu ahmağın elinde oyuncak bir Erdoğan'la karşı karşıyayız. Harbiden çok acıklı.”