Erdoğan bu danışmanlara ne danışıyor?

Erdoğan bu danışmanlara ne danışıyor?
Saadet Partisi lideri Temel Karamoğllaoğlu, Sedat Peker’in aralarında AK Partili Zehra Taşkesenlioğlu, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Serkan Taranoğlu ile ilgili bulunduğu rüşvet iddialarına ilişkin 2002 yılını...

Saadet Partisi lideri Temel Karamoğllaoğlu, Sedat Peker’in aralarında AK Partili Zehra Taşkesenlioğlu, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Serkan Taranoğlu ile ilgili bulunduğu rüşvet iddialarına ilişkin 2002 yılını hatırlatarak ‘’Daha vahim bir tablo ile karşı karşıyayız’’ dedi.

Karamollaoğlu, Erdoğan’ın danışmanlarının isimlerinin yolsuzluk iddialarında geçmesine tepki gösterdi, “Çevirdikleri dolaplar çarşaf çarşaf ortaya dökülüyor. Rüşvet pazarlıkları, yolsuzluklar, baştan aşağı korkunç bir yozlaşma” ifadelerini kullandı.

Saadet lideri, “Gerçekten merak ediyorum; Sayın Erdoğan, bu danışmanlara ne danışıyor? Hangi birikimlerinden istifade ediyor?” sorusunu yöneltti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarla ilgili tasarrufunu merak ettiğini vurguladı.

Karamollaoğlu konuyla ilgili şunları söyledi:

TÜRKİYE RÜŞVET ÇAMURUNA SAPLANDI
“Şimdi özellikle bugüne kadar iyi niyetlerle AK Parti’ye oy vermiş insanlarımıza seslenmek istiyorum; Sizlerin desteğiyle iktidara gelen AK Parti, 2002 yılında 3Y’yi ortadan kaldıracakları vaadiyle sizlerden oy almıştı. Yolsuzluğu, yoksulluğu ve yasakları ortadan kaldıracaklardı. Oysa bugün her alanda 2002 öncesinden çok daha vahim bir tablo ile karşı karşıyayız. 20 yıl sonra bugün Türkiye, rüşvet çamuruna saplanmıştır. Şantaj, tehdit, rüşvet ve yolsuzluklar her yeri bir örümcek ağı gibi sarmıştır. Ekonominin kitabını yazdıklarını iddia edenler, görülüyor ki aslında ‘çürümenin kitabını’ yazmışlar! 20 yılın sonunda ‘kolektif bir ahlaksızlık’ ile karşı karşıyayız!

Bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır ki; amaçlarını yitiren siyasi hareketler, çıkar şebekelerine dönüşüyor.”