Erdoğan fotoğrafı paylaşmak için yarışa girdiler

Son Güncellenme Tarihi: Nisan 19, 2020 / 11:55

AK Parti’li isimler cuma gecesi sosyal medya platformu Twitter üzerinden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafı paylaşmak için kampanya düzenledi. “Gecenin Erdoğan Fotoğrafı” etiketiyle yapılan kampanyaya katılmak için birçok milletvekili ve gazateci adeta yarışa girdi.
Twitter’da birinci sıraya yerleşen kampanyaya, geçen günlerde istifasını sunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Liderimiz… Yolun yolumuzdur” diyerek Erdoğan fotoğrafıyla katıldı.
Kampanyaya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Binali Yıldırım gibi isimlerde katıldı. En sıra dışı fotoğraflardan birini ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank paylaştı. Varank, Erdoğan’ın eşofmanlarla basket oynadığı anları kullandı.
Öte yandan AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen gazetecilerde ardı ardına destek verdi. Fakat gece saatlerinde neden böyle bir sosyal medya çalışmasının organize edildiği soru işareti yarattı.
TAYYAR’DAN 15 TEMMUZ GÖNDERMESİ
AK Parti eski Milletvekili Şamil Tayyar ise fotoğraf paylaşanlara göndermede bulunarak, “Bir de 15 Temmuz gecesi HTS kayıtlarımızı paylaşma imkanımız olsa” dedi ve Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşmadı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top