Erdoğan gençlerle buluştu

Erdoğan gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, son dönemde birilerinin ısrarla kuşakları harflerle etiketlemelerinden yakındı ve gençlerle aralarının açılmak istendiğini söyledi.Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığınca Volkswagen...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, son dönemde birilerinin ısrarla kuşakları harflerle etiketlemelerinden yakındı ve gençlerle aralarının açılmak istendiğini söyledi.
Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığınca Volkswagen Arena'da düzenlenen Üniversiteli AK Gençlik Festivali'nde (ÜniAK FEST) konuştu.

Erdoğan, "Son dönemde birileri ısrarla kuşakları, harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor. Kötü kurgulanmış birtakım görüntüler, sokak röportajları, medya haberleri üzerinden kendi akıllarınca operasyon çekiyorlar. İşte gençler burada" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Bugün üniversite sıralarında, hayatına yön çizme safhasında AK Parti bayrağını temsil eden gençlerimiz yarın aynı görevleri üstleneceklerdir. Ortaokuldan, liseden gelen gençlerimiz de sizlerden bu nöbeti alarak yollarına devam edeceklerdir. İşte buradan bir kez daha meydan okuyorum. Gençlerimizle aramıza bugüne kadar kimseyi sokmadık, bundan sonra da hiç kimsenin aramıza girmesine izin vermeyeceğiz” dedi.