Erdoğan, "İsteklerine boyun eğmem" dediği Sinan Oğan'la bir araya geldi

Erdoğan, "İsteklerine boyun eğmem" dediği Sinan Oğan'la bir araya geldi
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda yüzde 5 oy alarak kilit isim haline gelen Sinan Oğan’ı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti. İki ismin görüşmesi saat...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda yüzde 5 oy alarak kilit isim haline gelen Sinan Oğan’ı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti. İki ismin görüşmesi saat 17.00 sularında başladı. Yaklaşık 1 saat süren görüşmeyle ilgili henüz açıklama yapılmadı.

Erdoğan, CNN'e verdiği söyleşide Oğan için "İsteklerine boyun eğmem" ifadelerini kullanmıştı. Sinan Oğan'ın ikinci turda belirleyici olacağı yönündeki tezlerin sorulması üzerine Erdoğan "Ben bu şekilde müzakere etmeyi seven biri değilim" demişti.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile partinin genel merkezinde bir araya gelmişti. Bu toplantıya ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan katılmamıştı.