Erdoğan: Keramet bende / Babacan: Sendeyse Çare Nerede?

Erdoğan: Keramet bende / Babacan: Sendeyse Çare Nerede?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki akşam DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’yla ilgili sözleri tarafların tepkisini çekti.Cumhurbaşkanı, Davutoğlu ve Babacan’ın...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki akşam DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’yla ilgili sözleri tarafların tepkisini çekti.

Cumhurbaşkanı, Davutoğlu ve Babacan’ın layık olmadıkları halde o makamlara getirildiğini belirtmişti.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, “Kibir ve yarattığı ağır tutarsızlık! Eğer liyakat sahibi olmamalarına rağmen görev verdiyseniz, liyakatiniz sorgulanır! Yok, eğer liyakatli oldukları için görev verip bugün bunları söylüyorsanız, dürüstlüğünüz sorgulanır! Her durumda içinden geldiğiniz geleneğe yazık ediyorsunuz” ifadelerini kullandı.

O MAKAMLARA GÖKTEN İNMEDİK
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından paylaştığı videolu gönderiyle Erdoğan’a yanıt verdi. Babacan paylaşımında, “Sayın Erdoğan siz de ben de o makamlara gökten inmedik. Milletin iradesi ve partinin ortak aklı bizi göreve getirdi. 13 sene layıkıyla Dışişleri ve Ekonomi bakanlıkları yaptım. Madem keramet sizde 2018’den beri kaç bakan değişti, buldunuz mu çare? Halep oradaysa arşın burada” dedi.