Erdoğan Kocaeli'de düzenlenen 19 Mayıs programında yuhalandı

Erdoğan Kocaeli'de düzenlenen 19 Mayıs programında yuhalandı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Valiliği tarafından Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasında bazı öğrenciler tarafından...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Valiliği tarafından Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasında bazı öğrenciler tarafından yuhalandı.

Kocaeli Koz'da yer alan habere göre Erdoğan’ın gençlere mesajının okunmasının ardından salonda "Yuh" sesleri duyuldu. Programda Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da yer alıyordu.

İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, olaya müdahale edebilmek adına yerinden kalkarak salondan çıktı. Vali korumaları da salonun arka tarafına geçerek cumhurbaşkanının konuşmasını yuhalayanları tespit etmeye çalıştı. Vali Seddar Yavuz'un ise programa katılan okulların listesini istediği öğrenildi. Öğrenciler tespit edilmeye çalışıldıktan sonra dışarıya çıkmalarına izin verildi.