Erdoğan reform sınırını anlattı varsa demirtaş gibi bir teröristin hakkını koruyacak değiliz

Erdoğan reform sınırını anlattı varsa demirtaş gibi bir teröristin hakkını koruyacak değiliz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’a ziyareti öncesinde Esenboğa Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu. Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ‘ı yine “terörist” olarak niteleyen Erdoğan şunları söyledi:“Cezaevinde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’a ziyareti öncesinde Esenboğa Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu. Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ‘ı yine “terörist” olarak niteleyen Erdoğan şunları söyledi:
“Cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş gibi bir teröristin varsa sözde hakkını koruyacak değiliz. İnanıyorum ki yargımız, Demirtaş gibi bir teröriste böyle bir imkan tanımaz. Biz ne gerekiyorsa sonuna kadar bu mücadeleyi verir, böyle bir teröristin asla önünün açılmasına yol vermeyiz.”

KILIÇDAROĞLU’NUN ADAYLIK AÇIKLAMASI

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun aday olabileceğine ilişkin mesajını değerlendiren Erdoğan, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun nasıl bir adım atacağı konusu bizim derdimiz değil. Kendi derdidir. Yaptığı açıklama da çok sulandırılmış bir cevaptır. aday olacaksa, bunu düşünüyorsa partisi ve ülkemiz için isabetli olur” dedi.