Erdoğan: Sistemi hazmedemeyenlerin zehirlemesine izin vermeyeceğiz

Erdoğan: Sistemi hazmedemeyenlerin zehirlemesine izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 81 İl Teşkilatı ile bayramlaştı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tartışmaları için “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni ve ülkemize katkılarını hazmedemeyenlerin insanlarımızı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 81 İl Teşkilatı ile bayramlaştı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tartışmaları için “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni ve ülkemize katkılarını hazmedemeyenlerin insanlarımızı zehirlemesine izin vermeyeceğiz’ çıkışında bulundu. Erken seçim iddialarına da yanıt veren Erdoğan, “Önümüzde hem programlarımızı uygulamak hem milletimizle gönül bağımızı güçlendirmek için 3 yıllık bir vakit var” ifadelerini kullandı.
Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:
“AK Parti’nin demokraside ve ekonomide ülkemize kazandırdıklarını bıkmadan usanmadan üşenmeden tekrar tekrar anlatmalıyız.”
“Üniversite harçlarını kaldırdığımızı gençlerimize anlatmalıyız. Öğrencilerimize lisansta 550 lira. Nereden geldik buraya 45 liradan. Yüksek lisansta 1100 lira, doktorada ise 1650 lira kredi burs desteği verdiğimizi, yurtlardaki öğrencilere aylık 420 lira beslenme yardımı yaptığımızı anlatmalıyız.”
“Adalet hizmetlerinde mevzuattan altyapıya, yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığına kadar önemli gelişmeler kat ettiğimizi anlatmalıyız. Hakim savcı sayımızı iki kattan fazla artışla 21 bine, yardımcı personel sayısını 138 bine çıkardığımızı anlatmalıyız.”
“Güvenlikte, PKK’dan DEAŞ’a, FETÖ ye kadar ne kadar örgüt varsa ülkemize saldırması için beslenip büyütülen ne kadar örgüt varsa hepsinin başını ezdiğimizi anlatmalıyız. Aynı şekilde organize suç örgütlerine de göz açtırmadığımızı anlatmalıyız.”