Erdoğan vesayet altında

Erdoğan vesayet altında
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 28 Şubatçıların vesayeti altında olduğunu ve Cumhur İttifak ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den çekindiğini söyledi.Davutoğlu’nun...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 28 Şubatçıların vesayeti altında olduğunu ve Cumhur İttifak ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den çekindiğini söyledi.
Davutoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
BAHÇELİ ÇOK TEHLİKELİ MESAJLAR VERİYOR
“MHP Genel Başkan Yardımcısı çok tehlikeli mesajlar veriyor. Bahçeli de kutuplaşma dilini körüklüyor. Türkiye’yi şiddet sarmalına dönüştürmeye çalışıyorlar. Bu gidişat, çok endişe verici.”
ERDOĞAN YOL AYRIMINDA
“Erdoğan, şu an vesayet altında. 28 Şubat artıklarının vesayeti altında. Uyarıyorum, yakında Sayın Erdoğan da tasfiye edilecek. Sayın Erdoğan bir yol ayırımında. Cumhur İttifakı’yla seçim kazanması çok zor. Reformlar diyor. ‘Sakın reformlardan bahsetme, sen bizim eserimizsin’ diyor. Erdoğan’a uyarı niteliği taşıması burada.”
HERKES TERK EDER,
BEN ORADA OLACAĞIM
“Sayın Erdoğan’a benzer bir darbe teşebbüsü olsa yarın yanındaki herkes terk eder, ben orada olacağım, arkadaşlarım da orada olacak. 15 Temmuz’da Selçuk Özdağ Başbakanlık’taki Çankaya’daydı. Ama bugün yanında görünenlerin çoğu ertesi gün kuracakları dikta rejiminin hayalini kuracaklar. Sayın Erdoğan’ı uyarıyorum.”