Erdoğan: Yabancılar gıptayla bakıyor

Erdoğan: Yabancılar gıptayla bakıyor
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Batman’da, 12 bin yıllık Hasankeyf ilçesinin üzerine doldurulan Ilısu Barajı’na kurulan Hasankeyf-2 köprüsünün açılışını yaptı.Geçmişte, insanların yurtdışındaki yollara, otobanlara,...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Batman’da, 12 bin yıllık Hasankeyf ilçesinin üzerine doldurulan Ilısu Barajı’na kurulan Hasankeyf-2 köprüsünün açılışını yaptı.

Geçmişte, insanların yurtdışındaki yollara, otobanlara, köprülere hayranlıkla baktığını dile getiren Erdoğan, “İnsanlarımız çoğu zaman tedavi için, üniversite eğitimi, iş, aş bulmak için Avrupa'ya Amerika'ya gitmek zorunda kalırdı. Artık yabancılar Türkiye'ye geldiklerinde bizim yollarımıza, köprülerimize, tünellerimize, havalimanlarımıza gıptayla bakıyor” diye konuştu.

2021’i şahlanış senesine dönüştüreceğiz

Erdoğan ayrıca, “Elbette sıkıntılarımız var ama aynı zamanda geleceğe ümitle bakmak için pek çok sebebe de sahibiz. İnşallah 2021 senesini ülkemiz ve milletimiz için bir şahlanış senesine dönüştüreceğiz. Bunu da hep olduğu gibi kardeşlikle, dayanışmayla, birlik ve beraberlikle başaracağız. Tüm umutlarını Türkiye'nin tökezlemesine, ülkemizin kaosa ve krize sürüklenmesine bağlayan muhterislere fırsat vermeyeceğiz” dedi.