Erdoğan, yine Akşener'i hedef aldı: Kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım

Erdoğan, yine Akşener'i hedef aldı: Kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i bir kez daha hedef aldı.Elazığ'da düzenlenen afet konutları temel atma töreninde kısa bir süre önce "Beni, kendinle de uğraştırma”...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i bir kez daha hedef aldı.

Elazığ'da düzenlenen afet konutları temel atma töreninde kısa bir süre önce "Beni, kendinle de uğraştırma” dediği Akşener için şunları söyledi:

Hanımefendi senin bu işlere aklın ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini de biliriz ama sana da rezeneyi tavsiye ederiz. Onun için kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım.

Erdoğan'ın hedefinde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da vardı:

Ülke yönetimine dair tek müktesepleri koalisyon dönemlerindeki dermansız Türkiye olanların havsalası, birkaç ayda hastane inşa edeceğimiz gerçeğini almıyor. Bay Bay Kemal, sahra hastanesi dedi, çadır kurmuşlar. İhtiyaç duyulan her hastaneyi de kamu binalarını da 1 yıl içinde faaliyete geçirmek için size sözümüz var, bunu da yapacağız. Yeter ki birliğimize sahip çıkalım, yapılanları inkar edip, terör örgütünü eteğine yapışıp, emperyalistlerden medet umanlara rağmen bunu yapacağız. Bay Bay Kemal'e Kandil'den selam geliyor. Yürüyün bakalım, nereye kadar yürüyeceksiniz? 

ERDOĞAN-AKŞENER TARTIŞMASI

Erdoğan, geçen günlerde yaptığı bir açıklamada Akşener'i hedef alarak "Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et. Tayyip ismine de dikkat et. Konuşurken buna göre konuş. Beni kendinle uğraştırma" demişti.

Akşener, Erdoğan'ın ifadelerine "Demirden korksak trene binmezdim. Ben buradayım, adresim belli. Benim için Silivri soğuk değil. Recep Bey bu sinire gerek yok. Ben sana tavsiye vereyim, papatya çayına devam" diyerek yanıt vermişti.

Bu sırada İstanbul'da bulunan İYİ Parti'nin il başkanlığı binası kurşulanmış Akşener de "Bu ucube sistemin devamı halinde, bugün bize yarın size… Akşener'i korkutacak adam anasının karnından doğmadı. Korkmuyorum Recep Bey!" demişti.