Erdoğan, yine “ansızın gelebileceğini” ilan etti

Erdoğan, yine “ansızın gelebileceğini” ilan etti
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD ve Rusya’nın açıkça karşı çıktığı Suriye’ye yönelik operasyon için yine, “Bir gece ansızın gelebiliriz, hem de her yere gelebiliriz” mesajını verdi. Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD ve Rusya’nın açıkça karşı çıktığı Suriye’ye yönelik operasyon için yine, “Bir gece ansızın gelebiliriz, hem de her yere gelebiliriz” mesajını verdi. Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümü için Bitlis Ahlat'ta düzenlenen etkinliğe katıldı. Erdoğan, kalkınmadan güvenliğe, diplomasiden ekonomiye hiçbir alanda mücadelenin bitmediğini belirtti. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 6. yıl dönümü içerisinde bulunulduğunu anımsatan Erdoğan, özetle şunları söyledi:

PARMAK SALLAYANLARIN RİYAKARLIKLARI
"Güney sınırlarımızı bir uçtan diğer uca 30 kilometre derinliğinde bir koridorla güvence altına alana kadar mücadelemizin bitmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha ilan ediyorum. Kendileri diledikleri zaman, diledikleri yere harekat düzenleyip bize 'Sakın ha!' diyerek parmak sallayanların riyakarlıklarının farkındayız, bu samimiyetsiz ifadeleri asla dikkate almıyoruz. Ülkemizin güvenlik önceliklerine göre, kendi planlamamıza göre bu operasyonları sürdüreceğiz. Hep söylediğimiz gibi bir gece ansızın gelebiliriz hem de her yere gelebiliriz.

KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK
Bizim diğerlerinden farkımız; kimsenin toprağında, birliğinde, beraberliğinde gözümüz yoktur. Biz sadece kendi güvenliğimiz ve dostlarımızın huzuru için çalışıyoruz. Geçmişi sömürge ve katliam lekeleriyle dolu olan hiçbir ülkenin, toplumun, Türkiye'nin bu haysiyetli, ilkeli ve adil mücadelesine söz söylemeye hakkı yoktur.”

BAHÇELİ DE EŞLİK ETTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi'ndeki dünyanın en büyük Türk İslam Mezarlığı olma özelliğini taşıyan Selçuklu Meydan Mezarlığı'nı da ziyarette bulundu. Erdoğan’a oğlu Bilal Erdoğan ve bakanların yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti.