Erdoğan: Yunanistan’ı üstümüze salanları biliyoruz

Erdoğan: Yunanistan’ı üstümüze salanları biliyoruz
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Yunanistan’a sert sözlerle yüklenmeye devam etti ve “Yunanistan’ı kışkırtarak üzerimize salanların niyetlerini gayet iyi biliyoruz. Yunanistan’a hatırlatmak isteriz, kendinize gelin. Amerika’dan,...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Yunanistan’a sert sözlerle yüklenmeye devam etti ve “Yunanistan’ı kışkırtarak üzerimize salanların niyetlerini gayet iyi biliyoruz. Yunanistan’a hatırlatmak isteriz, kendinize gelin. Amerika’dan, Avrupa’dan sizlere gelen destekler sizi kurtarmaz” dedi.

Partisinin genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda özetle şunları söyledi: “Yunanistan’ı kışkırtarak üzerimize salanların niyetlerini gayet iyi biliyoruz. Karası, denizi ve havasıyla ülkemiz savunmasından taviz vermeyecek ama vaktimizi, enerjimizi, dikkatimizi dağıtmaya yönelik kirli senaryolara da pabuç bırakmayacağız. Bir yandan hadsizlere haddini bildirirken hedeflerimizden kesinlikle sapmayacak, kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.

Batı Trakya ve adalara yığılan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez. Bizim gücümüz ve imkanlarımız bunun çok ötesindedir. Bunun gizli bir işgal anlamına geldiğini hatırlatmak isteriz. Çünkü bizim gücümüz ve imkanlarımız bunların çok ötesindedir. Batı Trakya’da herhangi bir derneğin veya okulun adında Türk ifadesinin geçmesinden rahatsızlık duyan Yunanistan’a hatırlatmak isteriz, kendinize gelin. Amerika’dan, Avrupa’dan sizlere gelen destekler zannediyor musunuz sizi kurtarır? Kurtarmaz. Sadece patinaj yaparsınız başka bir işe yaramaz.”