Erdoğan'a oy veren AKP seçmeni: Zam mı gelmiş, ilk defa duydum

Erdoğan'a oy veren AKP seçmeni: Zam mı gelmiş, ilk defa duydum
Seçimden sonra yapılan zamlarla ilgili bir sokak röportajında konuşan vatandaş, "Zam mı gelmiş? Beni etkilemiyor ya, fazla bir şey alamıyorum çünkü. Param da yok. Ama Erdoğan'a verdim yine oyu. Şeker kullanmıyorum, arabam yok,...

Seçimden sonra yapılan zamlarla ilgili bir sokak röportajında konuşan vatandaş, "Zam mı gelmiş? Beni etkilemiyor ya, fazla bir şey alamıyorum çünkü. Param da yok. Ama Erdoğan'a verdim yine oyu. Şeker kullanmıyorum, arabam yok, kahveye de yapacak bir şey yok" dedi.

Medyali TV isimli YouTube kanalının Mecidiyeköy'de yaptığı sokak röportajında konuşan bir vatandaş şunları söyledi:

"Zam mı gelmiş? Beni etkilemiyor ya, fazla bir şey alamıyorum çünkü. Param da yok. Ama Erdoğan'a verdim yine oyu. 'Bir kilo soğan mı vatan mı' diye düşündük, Erdoğan'a verdik. Zamları ilk defa duydum da olmaması lazımdı. Şeker kullanmıyorum, arabam yok, kahveye de yapacak bir şey yok. Bunlar bilinçli yapılıyor, Erdoğan'ı suçlamak istemem ama düzeltmesi gereken işler de var. İnşallah bu beş senede düzeltir, düzeltmezse de zaten bir daha adaylık koyamaz da AK Parti kazanamaz yani, beş sene daha kaybolur."