Erdoğan’a tazminat ödeyen Akşener: Biraz da helal
para yesinler

Erdoğan’a tazminat ödeyen Akşener: Biraz da helalpara yesinler
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, muhalif kesimlerde bile Altılı Masa’yı tanzim etmeye ve kendisiyle ilgili “Her an Altılı Masa’dan gidebilir” algısını oluşturmaya çalışanlar olduğunu belirterek, “Ben bir şeyi...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, muhalif kesimlerde bile Altılı Masa’yı tanzim etmeye ve kendisiyle ilgili “Her an Altılı Masa’dan gidebilir” algısını oluşturmaya çalışanlar olduğunu belirterek, “Ben bir şeyi fark ettim. Çok önyargılar varmış bizimle ilgili.  Ben o masadan kalksam, bazıları kurban keser” dedi.

İktidar kanadının da bunu “fırsata çevirme” gayreti içinde olduğunu belirten Akşener, “Ama şunu söyleyelim. O masada arıza çıkmaz, çıkarmaya uğraşanlar çok” görüşünü dile getirdi.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun “Eşgüdüm Kurulu” önerisini değerlendiren Akşener “Evet. Eşgüdüm dediğiniz zaman kanunda yazmadığı için aslında dolaylı bir başkan yardımcılığı gibi anladım. Çok uzun uzun konuşmadık üzerinde. Eşgüdüm kavramının konulma sebebi, vekilliğin önüne geçmemek. Yani fiili yardımcı ama adı öyle değil” dedi.

Biraz da helal para yesinler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İYİ Parti lideri Akşener'e açtığı 'kişilik hakları' davası sonuçlandı. Erdoğan'a, yargılama gideri ve faizi ile birlikte toplam 74.705 lira ödeyen Akşener, "Benim param helaldir. Biraz da helal para yesinler" dedi.