Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Terör örgütleriyle görüştüğümüzü ispatlayamazsan namertsin

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Terör örgütleriyle görüştüğümüzü ispatlayamazsan namertsin
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması'nda" konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarında satır başları şöyle:"Ülkemizi tekrar koalisyon günlerine döndürme...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması'nda" konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarında satır başları şöyle:

"Ülkemizi tekrar koalisyon günlerine döndürme önerilerine, yani eski Türkiye'ye dönme önerilerine hayır diyerek Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ne evet demiştir. Sayın Kılıçdaroğlu, TRT'deki açıklamasında bizim terör örgütleriyle görüşmeler yaptığımızdan bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlayamazsan namertsin. Biz terör örgütleriyle görüşme değil, onları inlerinde vurmakla görevli olduk. Sen ise Kandil'den talimat alarak, bunların parlamentoda odalarına gidip görüşme yaparak yol haritası çiziyorsun. Bizim terör örgütleriyle kozmik odalarda toplantı yapmamız söz konusu değildir.

"Kafası zehir gibi çalışan gençlerimizin yaptığı bir video"

CHP Genel Başkanı öyle zor durumdaki kafası zehir gibi çalışan gençlerimizin yaptığı bir video üzerinden, kaset kumpas geçmişinin üzerini örtmeye çalışıyor. Kendisinin o koltuğa nasıl monte edildiğini bir kenara bıraktık, CHP'den ayrılarak daha dün cumhurbaşkanı adayı olan birine yaptıkları ortada. Kandil'den destek açıklamaları devam ediyor. Bize destek açıklaması yapmıyorlar. Bize milletimizin desteği yeter.

"Hayatı Kasımpaşa'da öğrendim"

Ben de hayatının bir döneminde ticaretle uğraşmış bir kardeşinizim. Hayatı başkaları gibi sırça köşklerde değil, Kasımpaşa'da, İstanbul'da öğrendim. İstanbul'da öğrendiklerimizi siyasi hayatımızın her safhasında rehber edindik. Ülkenin ve milletin menfaatlerini asla pazarlık konusu haline getirmedik. İstanbul'a belediye başkanlığı yaptığım dönemin kadrini kıymetini en iyi İstanbullular bilir. İstanbul'u susuzluktan kurtardık. Belediye başkanlığını CHP'li Nurettin Sözen'den aldık. O dönem 50 bin haneye doğal gaz hane gelmişti. 1 milyon 950 bin haneye doğal gaz getirmiştim, sonra da cezaevine gittim.

"Ne bizim olmayana el uzattık ne de bir başkasının milletimizin olana el uzatmasına rıza gösterdik"

Doğu Akdeniz'den Mavi Vatan'a hiçbir yerde geri adım atmadık. Ne bizim olmayana el uzattık ne de bir başkasının milletimizin olana el uzatmasına rıza gösterdik. Haklı eleştirilere kulak verdik. Türkiye'nin hayrına olacak her teklifi değerlendirdik ama siyaseti asla bir at pazarlığı olarak görmedik. Ne vereyim abime, seç beğen al anlayışıyla siyaset yapmadık.

CHP Genel Başkanı sırf koltuğunu korumak için son 4 ay içinde eşi benzeri görülmemiş tutarsızlıklar yaşadı. Yalan yanlış ithamları ortaya dökenlerin derdini biliyoruz. Terör örgütleriyle ilişkinizi unutturamayacaksınız bay bay Kemal. Şahsi çıkarlarınız için önünüze gelene makam mevki sözü verdiğinizi unutturmayacaksınız.