Erdoğan’dan şikayetçi olacağım

Erdoğan’dan şikayetçi olacağım
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 20 yıl siyaset yaptıklarını belirten Karamollaoğlu, ‘ihtiraslı’ olarak nitelendirdiği...

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 20 yıl siyaset yaptıklarını belirten Karamollaoğlu, ‘ihtiraslı’ olarak nitelendirdiği Erdoğan için “Cenabı Hakk’ın huzuruna çıkacağız. Onun için Tayyip beyden davacı olacağım” ifadelerini kullandı.

‘HOCAMIZA KARŞI TAKINDIĞI TAVIR NE İNSANİ NE SİYASİDİR…’
Diken’den Altan Sancar’a konuşan Karamollaoğlu, Erdoğan’la ilgili şunları söyledi: “Tam yirmi yıl birlikte siyaset yaptık. Hiç bu noktaya gelebileceğini düşünmedim. Tayyip Bey maalesef çok ihtiraslı bir arkadaş. Bulunduğu noktaya göre fikir ve düşüncelerini değiştiriyor. Biz bunu gördük, geçmişte de oldu. Kendisi kongrede gitti Erbakan Hocamızın karşısındaki listede yer aldı. Daha sonraki zamanlarda ‘Tayyip Bey olduğu takdirde seçimi kazanabiliriz’ kanaati hakim olduğu için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu ve kazandı. Erbakan Hoca veto etmedi ki istemeseydi olamazdı. Ama buna rağmen kendisinin Erbakan Hocamıza karşı takındığı tavır ne insanidir ne siyasidir ne ahlakidir.”