Erdoğan’ın ‘5 çocuk, 10 çocuk, 15 çocuk’ tepkisi:İstismar

Erdoğan’ın ‘5 çocuk, 10 çocuk, 15 çocuk’ tepkisi:İstismar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK'ya karşı "kimyasal silah kullandığı" yönünde ortaya atılan iddialara sert...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK'ya karşı "kimyasal silah kullandığı" yönünde ortaya atılan iddialara sert tepki gösterdi. Erdoğan, tazminat ve ağır ceza davaları açarak iddiaları dile getirenlerin üzerine gideceklerini söyledi.

Konuyu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'la görüştüğünü belirten Erdoğan, "Arkadaşlar hemen süratle davaları açtılar ve bunun peşini kesinlikle bırakmayacağız" dedi.

ELEŞTİRİLERE ‘İSTİSMAR’ DEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'ye ve eşine çocuk yapma konusunda "Sayıları artırmak lazım, bak PKK'nın 5 tane 10 tane 15 tane var" demesinin ardından yapılan yorumlarla ilgili bir soruya ise "Ben her zaman açık açık en az 3 çocuk diyorum zaten. Bu benim gizli bir politikam değil ki. Onların istismarına cevap yetiştirmeye de gerek yok"  yanıtını verdi.

FUTBOLU ONDAN ÇOK ÇOK İYİ BİLİRİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP liderine “aday ol” çağrısı yapmış, Kılıçdaroğlu ise “yayına çıkalım” teklifiyle yanıt vermişti. Erdoğan bu tartışmayı da şu sözlerle değerlendirdi:

"Böyle sağa sola topu atmakla işi kurtaramaz. Zira futbolu ondan çok çok iyi bilirim. O, bu işin çok acemisi. Kim kalede, kim orta sahada, kim geri dörtlüde veya kim forvette oynaması gerekir bunu bilmez. Lefter’i kaleci olarak tanıtan bir adamdan bir şey olmaz."