Erdoğan’ın kadroları arkasına bakmadan kaçıyor

Erdoğan’ın kadroları arkasına bakmadan kaçıyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM grubunda yaptığı konuşmada, önceki akşam saat 19.30’dan grup toplantısı saatine kadar Meclis’te bir kriz yaşandığını, ortalığın karıştığını söyledi. Akşener...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM grubunda yaptığı konuşmada, önceki akşam saat 19.30’dan grup toplantısı saatine kadar Meclis’te bir kriz yaşandığını, ortalığın karıştığını söyledi. Akşener grup toplantısı için kendilerine “Milletvekilleri hariç dışarıdan kimse giremez” denildiğini aktardı.
Konuşmasının devamında Cumhur İttifakı’na bir kez daha kapıyı kapatan Akşener, “Küçük ortak ve arkadaşlarına; aranıza girmeye niyetim yok, endişelenmeyin, kesinlikle böyle bir niyetim yoktur. Cumhur İttifakı et-tırnak… Çok hissi bir ittifak. Asla orada olmam, asla aranıza girmem merak etmeyin” ifadelerini kullandı.
ERDOĞAN’IN KADROLARI KAÇIYOR
Akşener, Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin aracılığıyla gri pasaportla Almanya’ya gidip geri dönmeyen 43 kişi için “Birkaç belediyede daha aynı şey olduğu söyleniyor. Sayın Erdoğan’ın kadroları sayın Erdoğan’ın yönettiği Türkiye’den ardına bakmadan kaçıyor. Zamanında Sovyetler’den kaçan devlet görevlileri gibi. Filmlerini izlerdik hatırlıyor musunuz? Herhalde Türkiye’de de bu kaçışların filmleri daha sonra yapılacaktır. İşte Erdoğan’ın Türkiye’yi düşürdüğü durum. Güler misin ağlar mısın!