Erdoğan’ın ‘sürtük’ ifadesine AK Parti’den destek mesajları: ‘Ağzına yüreğine sağlık Cumhurbaşkanım…’

Erdoğan’ın ‘sürtük’ ifadesine AK Parti’den destek mesajları: ‘Ağzına yüreğine sağlık Cumhurbaşkanım…’
Erdoğan’ın skandal niteliğindeki ifadesi, başta siyasiler, sanatçılar, bilim insanları ile emek ve meslek örgütleri olmak üzere birçok kesimden büyük tepki alırken kimi parti yöneticileri ise sosyal medya hesapları üzerinden...

Erdoğan’ın skandal niteliğindeki ifadesi, başta siyasiler, sanatçılar, bilim insanları ile emek ve meslek örgütleri olmak üzere birçok kesimden büyük tepki alırken kimi parti yöneticileri ise sosyal medya hesapları üzerinden Erdoğan’a destek mesajı paylaştı.

Bunlardan biri de AK Parti MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı oldu. Ayvalı, konunun gündem olması üzerine Erdoğan’ın skandal sözlerine gönderme yaparak “Cumhurbaşkanımız çok iyi dedi. Ağzına sağlık” ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Erdoğan’ın hakaretine verdiği yanıtı Twitter hesabından alıntılayarak “Üstüne alındığına göre doğru hedefi vurmuş yine Reis…” diye yazdı.

AK Parti Samsun İl Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Kürşat Gündoğdu da yine Kaftancıoğlu’nun Erdoğan’a verdiği “Ya sen?” şeklindeki yanıta cevaben, “En doğru ifadeyi kullanmış… Ağzına yüreğine sağlık Sn. Cumhurbaşkanım” dedi.