Erdoğan’ın yerinde olsam çekilirim

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 10, 2022 / 13:13

İYİ Partili Koray Aydın partisinin hedeflerini, güncel siyasi gelişmeleri değerlendirirken iddialı konuştu: ‘Yaparsa Erdoğan yapar’ düşüncesi yüzde 70 yıkıldı. Erdoğan’ın yerinde olsam aday olmam…

Duvar’da yer alan habere göre yüzde 20 bandına yerleşen İYİ Parti’ye özellikle AK Parti’den büyük geçiş var. Aydın, bu akışın önümüzdeki aylarda daha da artacağı görüşünde. “Yaparsa Erdoğan yapar” düşüncesinin yüzde 70 oranında yıkıldığını söyleyen Aydın, “AK Parti bu anketlerde görülen oyu bile alamayacak”, “Sandıkta oylarla tarihi bir dayak yiyecek. Hayatının son 20 senesinin en acı gününü yaşayacak” iddiasında bulundu.

Aydın özetle şöyle konuştu:
“AK Parti bu anketlerde görülen oyu bile alamayacak. O oylar da bize gelecek. Biz de birinci parti olacağız. Ekonomik zorluklar, bunun ortaya çıkardığı bir ızdırap var. Bu ızdırabın sorumlusunun da RTE olduğunu biliyorlar. Daha önce de söyledim, ben Recep Tayyip Erdoğan’ın yerinde olsam aday olmam. Sandıkta oylarla tarihi bir dayak yiyecek. Hayatının son 20 senesinin en acı gününü yaşayacak. Bu millete bu kadar kötülüğü yaptıktan sonra kenara çekilmenin de erdem olduğunu aklına getirip gereğini yapmasının hem kendisi açısından hem ülke açısından en doğru girişim olacağını düşünüyorum.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top