ERGİN ATAMAN’DAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

ERGİN ATAMAN’DAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 19-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Turkish Airlines Euroleague Final-Four'un basın toplantısı düzenlendi.Belgrad'da bulunan Stark Arena'da gerçekleştirilen basın toplantısına Final-Four...

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 19-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Turkish Airlines Euroleague Final-Four'un basın toplantısı düzenlendi.

Belgrad'da bulunan Stark Arena'da gerçekleştirilen basın toplantısına Final-Four organizasyonda yer alan takımların başantrenörleri ve birer oyuncularının yanı sıra basın mensupları katıldı. Basın toplantısında Anadolu Efes adına başantrenör Ergin Ataman ve Shane Larkin, Olympiacos adına Georgios Bartzokas ve Georgios Printezis, Barcelona adına Sarunas Jasikevicius ve Nikola Mirotic, Real Madrid adına ise Pablo Laso ve Walter Tavares yer aldı.

Geçtiğimiz sezon kazanılan kupanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Kupayı kazanmak harikaydı. Soyunma odasında oyuncularımla, teknik ekibimle ve ailelerimizle bu mutluluğu kutlamıştık ama eminim ki bütün ülke bu zaferi sonuna kadar kutlamıştır. Eğer bu sezon da bu kupayı kazanabilirsek tekrardan yumruklarımı taraftarlarımız için kaldırıp sevineceğim" diye konuştu.