ERGÜN PENBE ACI KONUŞTU

ERGÜN PENBE ACI KONUŞTU
Tarsus İdmanyurdu'nda futbolcular, alacaklarının ödenmemesi üzerine antrenmanlara çıkmama kararı aldı. Sarı lacivertli kulübün teknik direktörü Ergün Penbe, "Her kulüpte sıkıntı var. Ama bizim sıkıntımız biraz daha fazla....

Tarsus İdmanyurdu'nda futbolcular, alacaklarının ödenmemesi üzerine antrenmanlara çıkmama kararı aldı. Sarı lacivertli kulübün teknik direktörü Ergün Penbe, "Her kulüpte sıkıntı var. Ama bizim sıkıntımız biraz daha fazla. Benim oyuncularım evinin kirasını ve taksitlerini düşünmeyecek ki başarılı olsunlar" dedi.
Ligde 43 puanla 7’nci sırada bulunan Tarsus İdmanyurdu’nun teknik direktörü Ergün Penbe ve takım kaptanı Nurullah Kaya, kulüpte düzenledikleri toplantıda sarı lacivertlilerde yaşanan sorunları dile getirdi. Penbe, "Futbolun olduğu her yerde sıkıntı var. Maalesef kulüpler ekonomik boyutu büyük borçlara sahipler. Bu sıkıntı sadece bizim kulübümüzde değil her kulüpte var ister istemez. Ama bizim kulübümüzde biraz daha fazla. Benim oyuncularım evinin kirasını ve taksitlerini düşünmeyecek ki başarılı olsunlar. Oyuncu arkadaşlarımız var, teknik ekip arkadaşlarımız var. Hepsiyle telefonla görüşüp, bu bilgileri alabiliyorsunuz. Ben bu sorunların çözüleceğine inanıyorum. Belediye Başkanımız sorunlar çerçevesinde çözüm odaklı olmaya çalışıyor, bu zor durumdan nasıl kurtuluruz, yönetim odaklı bu sorunu çözmeye çalışıyorlar. Bu sıkıntıların çözülmesi için çalışıyoruz" dedi.