Erkan Baş: Tarihin çöplüğüne gömelim

Erkan Baş: Tarihin çöplüğüne gömelim
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, “Recep Tayyip Erdoğan’ın aday olmasını çok istiyoruz. Aday olsun onu sadece sandığa değil, tarihin çöplüğüne gömelim” dedi.“DÜŞÜNÜN: FOTOĞRAFLARINI İNDİRİYORUZ”Kocaeli’de...

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, “Recep Tayyip Erdoğan’ın aday olmasını çok istiyoruz. Aday olsun onu sadece sandığa değil, tarihin çöplüğüne gömelim” dedi.

“DÜŞÜNÜN: FOTOĞRAFLARINI İNDİRİYORUZ”
Kocaeli’de Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Halk Buluşması” programına katılan Baş, 14 Mayıs’ta yapılması beklenen seçimlere ilişkin konuştu. Baş “Bizler, Türkiye’nin kurtuluşu için gün sayıyoruz. Şunları düşünün, Erdoğan’ı gönderiyoruz ve bütün devlet dairelerine asılmış Erdoğan fotoğraflarını teker teker duvarlardan indiriyoruz. TİP olarak elimizden gelen ne varsa, Türkiye’nin Erdoğan’dan ve bu ucube sistemden kurtulması için elimizden gelen her şey yapacağız. Türkiye, Erdoğan’dan kurtulacak, nokta” dedi.

“MANGAL GİBİ YÜREK…”
Halk Buluşması’na bugün grevlerinin 40’ıncı günü olan Kartonsan işçileri de katıldı. İşçiler adına konuşan işyeri temsilcisi Mustafa Gürel, “Bu yeleği yüreği yetenler giyiyor. Sizde de mangal gibi bir yürek varmış başkanım” diyerek Selüloz İş Sendikası’nın ‘grev gözcüsü’ önlüğünü Baş’a hediye etti.