Erkek arkadaşının evinde, pencereden düşüp öldü

Son Güncellenme Tarihi: Ağustos 15, 2020 / 09:25

Gaziantep’te, erkek arkadaşının evinin penceresinden düştüğü öne sürülen 17 yaşındaki Duygu D. yaşamını yitirdi. Mehmet K. gözaltına alırken, savcılık Duygu D.’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
Güvenlik kamerası görüntülerinden, 5 katlı lüks apartmanın 4. Katındaki eve, sahibi Mehmet K.’yla birlikte gittiği anlaşılan Duygu K, bir süre sonra bilinmeyen bir sebeple pencereden düştü. Çevreden farkedenlerin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, Duygu D’nin yaşamını yitirdiğini tespit etti.
Duygu D.’nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken. Polis, Mehmet K.’yi gözaltına aldı. Kentteki ünlü bir iş insanının oğlu olduğu öğrenilen Mehmet K’nın polis ifadesinde, olay anını görmediğini söylediği kaydedildi.
Polise ifade veren Duygu D.’nin bir arkadaşının, o akşam Duygu ile görüştüğünü belirterek, intihar ihtimalinin bulunmadığına işaret ettiği öğrenildi. Gözaltındaki Mehmet K.’nın ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top