Ersun Yanal: “FENERBAHÇE’YE EVET DERİM”

Ersun Yanal: “FENERBAHÇE’YE EVET DERİM”
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Ersun Yanal, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertliler ile şampiyonluk yaşayan son teknik direktör olan Ersun Yanal, "Ben profesyonel bir teknik direktörüm. Fenerbahçe'de olmak,...

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Ersun Yanal, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertliler ile şampiyonluk yaşayan son teknik direktör olan Ersun Yanal, "Ben profesyonel bir teknik direktörüm. Fenerbahçe'de olmak, çalışmak her teknik direktör için hedeftir. Bu bir onurdur. Her zaman bunun yolu açıktır. Bana ihtiyaç olduğunda her koşulda Fenerbahçe için tamam derim" dedi.

"Fenerbahçeliler için sonuçtan ziyade oynadıkları oyundaki coşku ve keyif daha önemlidir. Rakibe üstünlük kurmak sadece skor üstünlüğü kurmak değildir. Sahadaki tavrınız ve tarzınızla bu üstünlüğü kurabilirsiniz. Fenerbahçe'nin hücum oynayan ve her zaman kazanmayı hedefleyen bir camia olduğunu düşünüyorum."

"Denizlispor'u çalıştırırken Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldım ama kabul etmemiştim. Galatasaray'la da görüşmem oldu. Hem Adnan Polat döneminde hem de Ankaragücü'nü çalıştırdığım dönemlerde oldu. Milli Takım, Manisaspor, Trabzonspor ve TFF'de görevler aldım. Sonrasında Eskişehirspor ve Fenerbahçe. Fenerbahçe sonrasında daha ısrarcı oldu."