Ertuğrul Doğan'dan şampiyonluk mesajı

Ertuğrul Doğan'dan şampiyonluk mesajı
Trabzonspor Kulübü’nün yeni başkanı Ertuğrul Doğan, "Trabzon sokaklarında, tribünlerinde büyüyen biri için başkanlık gelinebilecek son nokta. Bu yaşta Allah bize bu görevi nasip etti. Delegeler geldi, destek oldu. Çok gururluyum...

Trabzonspor Kulübü’nün yeni başkanı Ertuğrul Doğan, "Trabzon sokaklarında, tribünlerinde büyüyen biri için başkanlık gelinebilecek son nokta. Bu yaşta Allah bize bu görevi nasip etti. Delegeler geldi, destek oldu. Çok gururluyum ama mesuliyetimin de farkındayım." dedi.

Trabzonspor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Doğan, genel kurulun tek liste ve ramazan ayı olmasına karşın canlı geçtiğini belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren üyelere teşekkür etti.

Doğan, "Onları böyle görünce biz de 'Trabzonspor'u öyle hale getirmemiz lazım ki artık konuştuğumuz konuları daha konuşmamamız lazım' diyoruz. Daha mutlu haberlerle anılmamız, buluşmamız lazım. Dolayısıyla önümüzde bununla beraber çok ciddi bir süreç var. İşimiz zor. Az konuşup çok iş yapmak lazım. Elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Önce ekonomi diyeceğiz. Ekonomiyi düzeltmemiz lazım olan bir gerçek. Bu sadece Trabzonspor'un değil Türk futbolunun gerçeği artık." şeklinde konuştu.